Onafhankelijk hersteller van hardware en software.

INCOelectronics in Waregem
0477 69 68 41 - info@incoelectronics.be


Scharnier herstellen


Scharnier herstellen - scharnieren kapot

Dag in dag uit open je je laptop. Door het veelvuldig openen "verslijten" mechanische onderdelen door metaalmoeheid en breken uiteindelijk af.

De kracht van het openen komt dan volledig op het kunststoffen frame terecht met een zeer nadelig en vervelend gekend fenomeen als gevolg.

Hierdoor kan het kunststoffen paneel van het scherm vooruit buigen tot het zelfs barst. In zo'n geval laat je deze beter zo snel als mogelijk repareren om andere breuken te voorkomen.


Een scharnier kan vervangen worden door een gloednieuw exemplaar.

Een nieuwe scharnier voorkomt ook een defect scherm door het veelvuldig "plooien" van het beeldscherm.


Scharnier herstellen - scharnieren kapot

Tip: Omdat het open- en dichtschroeven van een laptop toch dient te gebeuren bij bovenstaande reparatie is het makkelijk om deze dan ook te laten ontstoffen, het is dan ook raadzaam om deze optie erbij te nemen als de laptop meer dan 2 jaar oud is of intens gebruikt wordt.


Deze reparatie kunnen wij sneller en goedkoper uitvoeren dan wanneer dit door de fabrikant zelf wordt uitgevoerd.

Dit kan omdat we alles in huis uitvoeren. Wij hebben de nodige tools om dergelijke reparaties uit te voeren. Vele concurrenten bieden ook dergelijke reparaties aan, maar deze doen meestal beroep op anderen zoals wij. Het is altijd beter en goedkoper om rechtstreeks bij de reparateur te kunnen handelen. Dit voorkomt onnodige wachttijden.


Wij herstellen Acer, Sony Vaio, Toshiba Satellite, Medion Akoya, Medion Erazer, Dell Studio, Dell Alienware, HP Pavillion, HP Probook, HP EliteBook, Compaq Q, Asus, MSI, BMx Computers, Q-Force, eMachines, ...
Afspraak makenUw gegevens (velden met een * zijn verplicht):info@incoelectronics.be

0477/ 69 68.41
© INCOelectronics 1999-2024 disclaimer